top of page
Zoeken
kanokmassage24

Massages op maat met Thaise technieken. Welk verwenmoment kiest u?

Bijgewerkt op: 4 jul.


In de wereld van wellness en ontspanning is massage een veelzijdige en effectieve praktijk die verder reikt dan alleen het verlichten van spanning in de spieren. Door de eeuwen heen hebben mensen massage gebruikt voor een breed scala aan specifieke doeleinden, elk met zijn eigen unieke voordelen en toepassingen. En wanneer we de waarde van Thaise massagetechnieken toevoegen aan deze mix, wordt de ervaring nog verfijnder en transformerend. Laten we eens dieper ingaan op enkele van deze doeleinden en ontdekken hoe Thaise massagetechnieken een versterkend element vormen voor de individuele behoeften van mensen.


Sportmassage: een boost voor atleten

Sportmassage is een essentieel onderdeel geworden van de trainingsroutine voor veel atleten, van professionele sporters tot weekendkrijgers. Deze vorm van massage richt zich specifiek op het verlichten van spierspanning, het verbeteren van flexibiliteit en het bevorderen van een snel herstel na intensieve trainingen of wedstrijden. Met de toevoeging van Thaise massagetechnieken, zoals stretchoefeningen afgeleid van traditionele Thaise yoga, krijgen atleten niet alleen de voordelen van verlichte spierspanning, maar ook een verbeterde flexibiliteit en een versterkte energiestroom door het lichaam, wat hun prestaties verder kan verbeteren.


Prenatale massage: verlichting voor zwangere vrouwen

Voor vrouwen die zwanger zijn, kan massage een waardevol hulpmiddel zijn om de fysieke en emotionele uitdagingen van de zwangerschap te verlichten. Prenatale massage richt zich op het verminderen van pijn en ongemak, het verbeteren van de bloedcirculatie en het verminderen van stress en angst. Door de integratie van Thaise massagetechnieken, zoals gerichte drukpunten en stretchoefeningen, kunnen zwangere vrouwen niet alleen fysieke verlichting ervaren, maar ook een diepere ontspanning en verbondenheid met hun veranderende lichaam.


Postoperatieve massage: versneld herstel na chirurgische ingrepen

Na een operatie kan massage een effectieve manier zijn om het herstelproces te versnellen en complicaties te voorkomen. Postoperatieve massage richt zich op het verminderen van zwelling, het verbeteren van de bloedcirculatie en het bevorderen van littekenweefselherstel. Met Thaise massagetechnieken, zoals zachte stretchoefeningen en subtiele drukpuntenmassage, kunnen massagetherapeuten het lichaam helpen sneller te genezen en tegelijkertijd een diepe staat van ontspanning en welzijn te bevorderen.


Gerichte massage voor chronische pijn: verlichting op maat

Voor mensen die lijden aan chronische pijn, kan massage een waardevolle aanvulling zijn op hun behandelplan. Gerichte massage richt zich op specifieke pijnlijke gebieden en gebruikt een combinatie van technieken om spanning te verlichten, de mobiliteit te verbeteren en de algehele pijn te verminderen. Door de integratie van Thaise massagetechnieken, zoals diepe strekkingen en ritmische drukpuntenmassage, kunnen massagetherapeuten een verhoogde mobiliteit en een verminderde pijn ervaren, waardoor ze een betere kwaliteit van leven krijgen.


Massage voor stressverlichting en ontspanning: een oase van rust

Last but not least, massage blijft een krachtig hulpmiddel voor stressverlichting en ontspanning in ons drukke moderne leven. Of het nu gaat om een klassieke Zweedse massage, een diepe weefselmassage of een aromatherapiemassage, de toevoeging van Thaise massagetechnieken brengt een diepere dimensie van ontspanning en harmonie. Door de integratie van Thaise principes van energetische balans en lichaamsbewustzijn, kunnen massagetherapeuten een dieper gevoel van rust en welzijn bevorderen voor hun cliënten.


In conclusie, Thaise massagetechnieken voegen een verfijnde en transformerende dimensie toe aan de praktijk van massage voor specifieke doeleinden. Met hun focus op energetische balans, diepe ontspanning en holistisch welzijn, vormen ze een waardevol instrument voor het bevorderen van gezondheid en harmonie in lichaam, geest en ziel.


Ben je geïnspireerd geraakt door de verfijnde kunst van Thaise massagetechnieken en wil je zelf de helende voordelen ervaren? Boek dan nu een massage bij Kanok Massage in Knokke en laat je verwennen door de expertise van onze ervaren massagetherapeutes, Rada en Pen, beide van Thaise origine.



Wat staat er op het Kanok Massagemenu?


Kanok Kokosolie massage

Is een luxe massage van het huis waarbij heerlijk kokosolie-aroma

wordt gebruikt om je te verwennen na een vermoeiende dag.

 

Tarieven & tijdsduur:

€ 70 (60 min.)

€ 100 (90 min.)

€ 130 (120 min.)

 


Thaise traditionele massage

De traditionele Thaise massage is een combinatie van technieken uit Zuid-Azië, India en China. Ze is gebaseerd op de principes van Ayurveda.

 

Tarieven & tijdsduur:

€ 70 (60 min.)

€ 100 (90 min.)

€ 130 (120 min.)

 


Hotstone massage

Een hotstone massage is een vorm van massagetherapie waarbij gebruik wordt gemaakt

van gladde, verwarmde stenen.

 

Tarieven & tijdsduur:

€ 80 (60 min.)

€ 120 (90 min.)

€ 150 (120 min.)



Kruidenstempel massage

Een kruidenstempelmassage is een massage waarbij gebruik wordt gemaakt van kruidenstempels.

Dit zijn katoenen buideltjes gevuld met diverse kruiden.

 

Tarieven & tijdsduur:

€ 80 (60 min.)

€ 120 (90 min.)

€ 150 (120 min.)

 


Voetmassage

Bij een voetreflex massage wordt er druk uitgeoefend op specifieke drukpunten waardoor de zenuwen

een signaal uitzenden naar verschillende delen in je lichaam.

 

Tarieven & tijdsduur:

€ 40 (30 min.)

€ 65 (60 min.)

€ 100 (90 min.)

 


Hoofd-, nek- & schoudersmassage

Het is een bijzondere massagemethode om de bloedcirculatie en spanning in de spieren te verbeteren.

 

Tarieven & tijdsduur:

€ 40 (30 min.)

€ 65 (60 min.)

€ 100 (90 min.)


 

Zweedse massage

Een Zweedse massage omvat een uitgebalanceerde mix van zachte strijkbewegingen. En van het uitoefenen van druk op strategische plaatsen.

 

Tarieven & tijdsduur:

€ 70 (60 min.)

€ 100 (90 min.)

€ 130 (120 min.)

 


Sportmassage

Bij een sportmassage wordt stevig gemasseerd. Bindweefsel wordt losgemaakt en knopen uit je spieren gehaald.

 

Tarieven & tijdsduur:

€ 70 (60 min.)

€ 100 (90 min.)

€ 130 (120 min.)

 


Zwangerschapsmassage

Een harmoniserende massage van het hele lichaam gemaakt met biologische plantaardige olie. Deze massage wordt gegeven in een laterale positie die perfect aansluit op je zwangerschap.

 

Tarieven & tijdsduur:

€ 70 (60 min.)

€ 100 (90 min.)

€ 130 (120 min.)

 


Aroma herb oil massage

Bij een aroma massage gebruiken we amandelolie waaraan 100% natuurzuivere etherische oliën worden toegevoegd.

 

Tarieven & tijdsduur:

€ 70 (60 min.)

€ 100 (90 min.)

€ 130 (120 min.)

 


Duo-massage

Geniet niet alleen van uw massage! Deel de Kanok Japanese room met uw partner, vriend(in),... U krijgt beide uw eigen massagetherapeute met de massage van uw keuze.

 

Tarieven & tijdsduur: individueel tarief x 2



Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page